Hotelul JS Yate este situat in centrul statiunii Can Picafort, la 100 m de plaja cu nisip fin, pe al doilea rand de pe plaja si foarte aproape de centrele de distractie de noapte precum si de magazine.  Dotari camere Hotelul JS Yate dispune de 157 de camere dintre care 147 duble si 10 single, divizate pe 4 etaje. Camerele sunt dotate cu: TV Satelit, balcon, seif, aer conditionat, frigider. 
 Facilitati hotel Hotelul JS Yate dispune de urmatoarele facilitati: receptie 24h, restaurant bufet, bar, teren de tenis, biliard, ping pong, piscina in aer liber, gradina, rent a car, parc de joaca pentru copii. 
Alte informatii:
Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus in pachet este tip shuttle cu timp de asteptare aproximativ o ora. La cerere si contra cost se poate opta pentru transfer privat. Asistenta turistica este telefonica pentru un numar de pasageri mai mic de 20 de persoane.
Web: www.jshotels.com

vezi mai multe

Handling Fee; Transfer Shuttle ; Avion CLUJ - PALMA DE MALLORCA 2024 WIZZ JOI Cluj Napoca - Palma de Mallorca; Taxa aeroport; Avion PALMA DE MALLORCA - CLUJ 2024 WIZZ JOI Palma de Mallorca - Cluj Napoca; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre JS Yate, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate