Mandarin Oriental Jumeira, Dubai se află in Dubai și oferă 5 piscine in aer liber, un centru de fitness, lounge comun și acces direct la plajă. Proprietatea beneficiază de o locație convenabilă in zona Jumeirah, la 250 de metri de Mercato Mall, la 2,6 km de The Village Mall și la 3,1 km de City Walk Mall. Proprietate are recepție deschisă nonstop.

Toate camerele hotelului includ aparat de cafea. Fiecare cameră are baie privată cu articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Unitătile de cazare au zonă de relaxare. Camerele și suitele Club oferă acces exclusivist la Club Lounge, cu vedere la orizontul orașului Dubai.

La proprietate este disponibil in fiecare dimineață un mic dejun tip bufet.

Centrul spa de la Mandarin Oriental oferă o gamă largă de terapii de wellness și infrumusețare și este comunicant cu un studio mare de fitness.

Mandarin Oriental Jumeira, Dubai pune la dispoziție un centru de afaceri, bancomat și ziare.

Dubai International Financial Centre se află la doar 10 minute de Mandarin Oriental Jumeira, Dubai. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dubai, situat la 12 km de proprietate.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - DUBAI 2023-2024 (FLYDUBAI) Bucuresti - DUBAI; Taxe de aeroport; Avion DUBAI - OTOPENI 2023-2024 (FLYDUBAI) DUBAI - Bucuresti; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Chisinau catre Mandarin Oriental Jumeira Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate