JW Marriott Maldives Resort & Spa

Shaviyani Atoll Maldive
de la
EUR 8658 00 EUR
2 adulti
Sejur Maldive - JW Marriott Maldives Resort & Spa, cu plecare din Bucuresti
Situat pe insula impresionantă Vagaru din atolul retras Shaviyani, JW Marriott Maldives Resort & Spa are vile luxoase cu piscină de relaxare privată și are o suprafață de 8,9 hectare, cu nisip auriu și palmieri. Vilele au lounge separat, dormitor și baie, toate amenajate cu gust, cu materiale și culori inspirate din mediul înconjurător și de influențele culturale ale Maldivelor.

Localizare

Complexul este accesibil printr-un zbor de 55 de minute cu hidroavionul de la Aeroportul Internațional Velana.


Facilitati Hotel

Complexul are 5 restaurante, 3 baruri, cramă și o varietate de localuri culinare pe plajă, cu opțiuni de divertisment. De asemenea, oferă un serviciu de servire a mesei în vilă, precum și experiențe memorabile de luat masa în destinațiile de vizitat.

Centrul Spa by JW al complexului este un sanctuar de răsfăț luxos, care oferă un meniu de tratamente spa de lux. Pentru familiile care călătoresc cu copii, clubul copiilor Little Griffins, a Family by JW are o corabie de pirați lungă de 13 metri, zone de dormit pentru copii, cantină, jocuri și activități educative, oferind ore întregi de distracție și divertisment. Pentru oaspeții cu vârsta mai mare de 18 ani, complexul oferă o zonă cu piscină infinită accesibilă numai adulților, la capătul Insulei Vagaru, precum și un club cu cameră de fumat trabuc, cameră de fumat narghilea și masă de biliard.


Facilitati Camere

Complexul are vile luxoase cu piscină de relaxare privată și are o suprafață de 8,9 hectare, cu nisip auriu și palmieri. Vilele au lounge separat, dormitor și baie, toate amenajate cu gust, cu materiale și culori inspirate din mediul înconjurător și de influențele culturale ale Maldivelor.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre JW Marriott Maldives Resort & Spa, Male, Maldive

Verifica tarife si disponibilitate